Loading...

  HAAGLANDEN / POLITIEK BEKEKEN / REGIONIEUWS.TV

  Advertentie

  bp-advert-leaderboard
  carfix-logo-1
  harteman (2)
  HvD-header728x90
  Mondo-Grow-Kits-logo (1)
  rd-logo
  uras-header-729x90-1
  Weis_logo

  .

  Regio TV aan Tafel – Martin van Rooijen – Senator Eerste Kamer nieuw pensioenstelsel niet doorgaan

  .

  ADVERTENTIE

  .

  ,.

   

  Vanaf eind januari 2023 kunnen bedrijven in de verschillende plaatselijke gemeenten in Rivierenland & Midden Nederland, zoals o.a.; Neder- Betuwe, Tiel, Kesteren, Buren, Culemborg, Druten in winkels, sportclubs, politieke partijen, brandweer, politie, maatschappelijke organisatie’s, stichtingen, evenement-organisatie’s, overheidsinstellingen, bingo, tennisverenigingen, voetbalclubs, golf, zwembad, en nog veel meer instanties, deelnemen aan een landelijk primeur van een uniek regionieuws online platform.

  Dit unieke project, het Regio Nieuws & Informatie Platform, is een online digitaal nieuws, informatie, marketing en promotionele conceptstrategie, speciaal ontwikkeld voor bedrijven, organisaties en instanties, die nieuws, berichten of marketing-activiteiten wensen in de regionale omgeving, en tevens behoefte hebben van een landelijk- en of Internationaal bereik.

  .

  .

  De nieuwste missie van het regionieuws online platform in 2023 is het uitrollen en vermarkten van een uniek online radio, nieuws- en informatieplatform conceptstrategie.

  Digitale nieuwsmodules, een nieuws platform, audio & viral omgeving en het regionieuws online platform concept om de aantrekkelijkheid van het nieuwsconcept te vergroten voor gerichte behoefte aan muziek, nieuws, promotie, marketing met meer bereik en waarde naast alle soorten producten en het bedrijfsleven.

  En draagt bij aan de huidige recessie en helpt de landelijke en lokale nieuwsbedrijven- en industrie-economieën om weer te groeien.

  .

  .Digitalisering visuele-nieuwsberichten.

  De afgelopen 5 jaar heeft er een enorme explosie plaatsgevonden van online nieuws content, gedreven door technische verbeteringen, initiatieven van platforms zoals YouTube, Instagram, Facebook, en grote investeringen door nieuws- en mediabedrijven in nieuwe visuele vertelvormen.

  Maar is dit een positieve toevoeging aan het digitale landschap of slechte een tijdelijke fundamentele verstoring.

  Hier combineren we gegevens over nieuws- en videoconsumptie en -productie van een aantal sleutelelementen.

  Op basis van deze feiten, vinden we het volgende:

  – Tot nu toe is de groei rond online videonieuws grotendeels gedreven door technologie, platformen, regionale omroepen en uitgevers.

  .

  .

  – Dat gezegd hebbende, de interesse in videonieuws neemt wel dagelijks toe, door de consumenten en vooral als er groot brekend nieuws is.

  Rond de periode 2015 – 2016 van de Parijse aanvallen, is het percentage van de gebruikers die toegang hebben tot video per bezoek vele malen verdubbeld van ongeveer 10% op een normale dag tot 42% onmiddellijk na de aanvallen.

  .

  .

  Online videonieuws biedt dus een krachtige en populaire manier om meeslepende verhalen die dagelijks afspelen te distribueren.

  – Ondertussen groeit de nieuws-videoconsumptie van off-site nieuws snel. Vele hedendaagse nieuws-video’s worden geconsumeerd via Facebook, Youtube, online websites, social media en platforms.

  Vele individuele virale nieuws-video’s  hebben reeds 75-100 miljoen views gehad, veel meer dan ze hadden ooit kunnen verwachten.

  – De meest succesvolle off-site en sociale video’s hebben de neiging om kort te zijn (minder dan een minuut), en zijn ontworpen om te werken zonder geluid (of/met ondertiteling), te focussen op zacht nieuws, en een sterk emotioneel element.

  .

  .

  Gezien het groeiende belang van sociale media als bron van nieuws, is dit  formaat enorm van invloed op de distributie, inhoud en de toon van de berichtgeving in het algemeen.

  – Regionale omroepen, nieuwsbulletins, journaalnieuws en uitgevers beginnen vanaf 2014 online nieuwsvideo te omarmen, met 79% van de senior digitale nieuwsleiders.

  – Omroepen moeten in de toekomst in de beste positie zijn om te profiteren van de overstap naar video met een rijkdom aan relevante vaardigheden, maar in veel gevallen vindt men het moeilijk om zich aan te passen aan de nieuwe grammatica van digitale online video en de techniek.

  Daarentegen moeten zowel kranten als digitaal geboren nieuwsbedrijven capaciteit opbouwen om deze trend bij te houden.

  De toekomst van Online Nieuws video

  – Er zijn vinden verschillende manieren om online video-nieuwsproductie te organiseren, distribueren en te resourcen.

  – Met name schaal- en technologievraagstukken zijn dringend noodzakelijk.

  .

  .

  Het produceren van audio & video’s programma’s is een tijdrovende proces met behulp van digitale-systemen, terwijl digitaal geboren concurrenten en betere technologie hebben, maar onder druk om steeds meer inhoud te creëren met hetzelfde aantal medewerkers, vaak slechter werk leveren.

  – Geautomatiseerd of semiautomatisch software is in opkomst om deze problemen op te lossen.

  – het te gelde maken van online nieuwsvideo blijft de grootste uitdaging voor omroepen en uitgevers.

  On-site

  De monetisatie blijft zich richten op pre-roll ads, ondanks de wijdverspreide erkenning dat dit een slechte gebruikerservaring die de groei beïnvloedt.

  Off-site monetisatie is ook problematisch met veel afhankelijk van het resultaat van verschillende Facebook-productinitiatieven.

  .

  .

  Om deze uitdagingen te overwinnen, maken omroepen en uitgevers, gesponsorde of gemerkte content, maar velen hebben moeite om deze aanpak op te schalen, gezien de vaak op maat gemaakte aard van de audio & videoproductie.

  Over het algemeen is men voorzichtig met de dynamiek op lange termijn en voor audio & videonieuws in het bijzonder.

  Videonieuws-berichten worden erg gewaardeerd en verwacht op nieuwssites, websites en social media, maar consumenten krijgen het slechts tot op zekere hoogte en onder bepaalde omstandigheden, waarbij zowel jong als oud de controle en flexibiliteit van de bijbehorende tekst nog steeds op prijs stellen.

  Hoewel bedrijven de komende jaren waarschijnlijk een aanzienlijke innovatie zullen zien in zowel de formaten als de productie, is het moeilijk te zien welke video-vervangende tekst in termen van het scala aan verhalen en de diepgang van commentaar en analyse traditioneel zullen worden gebruikt.

  .

  .

  De hoge commerciële voordelen die momenteel beschikbaar zijn rond digitale video/nieuwsberichten zullen alleen maar groeien.

  Zoals verwacht leiden meer investeringen en meer geautomatiseerde systemen tot een aanzienlijke toename van het aanbod van betere inhoud, waardoor de reclametarieven dalen.

  Nieuws en digitale Media

  1. Inleiding:

  De opkomst van online video nieuwsberichten platformen.

  Elk jaar zien we nieuwe bewijzen voor de exponentiële groei van video nieuwsberichten sites, die via het internet worden gedistribueerd en projecties van verdere stijgingen in de toekomst .

  Een groot deel hiervan heeft betrekking op de opkomst van de Over-the-top’ vermaakinhoud van Netflix en Amazon, dat is in wezen een nieuwe manier om televisie op afroep te leveren.

  .

  .

  Maar we zien ook een nieuw soort televisie ontstaan van ‘native’ video die is gemaakt voor het web zelf. 

  Deze inhoud heeft de neiging om kort te zijn en wordt gecreëerd door digitale omroepen en uitgevers, gespecialiseerde digitale merken, agentschappen en bedrijven, of zelfs door eender welke individu met de wens om dat te doen.

  Smartphones en tablets met high-definition schermen stellen consumenten in staat om nieuwsvideo’s te bekijken 24/7 per dag.

   Terwijl on-board camera’s, apps en eenvoudige bewerkingssoftware de barrières hebben verlaagd om digitaal te kijken of te ontwerpen.

  Tegelijkertijd is de bandbreedte goedkoper en overvloediger geworden en de kosten van mobiele data-abonnementen in veel landen dalen enorm.

  In het afgelopen jaar hebben met name de sociale netwerken zoals Twitter en Facebook deze trends omarmd met nieuwsfeeds, die zich vullen met nieuws-video’s, met uitzonderlijke niveaus van opzettelijke en toevallige blootstelling aan deze nieuwe autochtone formaten.

  .

  .

  De videoconsumptie van Facebook is het afgelopen jaar met 75% gestegen tot 8 miljard euro met een dagelijkse videoweergave;

  meer dan 1,5 miljoen kleine bedrijven plaatsten een video (of een videoadvertentie) op Facebook dagelijks.

  Deze ontwikkelingen vallen samen met de eerste daling van het aantal kijkers van tv-nieuws na decennia van ononderbroken groei.

  De komst van nieuwe diensten zoals Periscoop en Facebook live betekent dat het video-geactiveerde internet nu vaak de eerste poort is van

  vragen om groots opgezette nieuwsberichten, zoals de aanvallen in Parijs en Brussel.

  Verder is er Facebook’s native speler met autoplay-functionaliteit, die heeft geholpen om de achterstand op Youtube in te halen.

  .

  .

  De toekomst van Online Nieuws video

  Het belangrijkste motief om te investeren in online nieuwsvideo is dat, in deze tijd, consumenten verwachten video-inhoud te zien in een website, nieuwsfeed of op social media.

  Doordat Facebook en Youtube, krachtige nieuwe video-distributieplatforms bieden, hebben omroepen en uitgevers het gevoel dat zij wel gedwongen worden om te experimenteren met nieuwe formats en platformen en nieuwe online activiteiten om het publiek te bereiken.

  Als reactie op deze nieuwe mogelijkheden hebben uitgevers zoals CNN en de Huffington Post de hoeveelheid korte video’s die op Facebook worden gepost, met een factor vijf tot tien in mindere mate verhoogd.

  Landelijke en regionale omroep- en printorganisaties worden gedwongen zich aan te passen aan snelle veranderingen in het consumentengedrag inclusief een grotere afhankelijkheid van mobiele en sociale media als bron van digitale visuele nieuws.

  .

  .

  Dit maakt het moeilijker en moeilijker voor omroepen en uitgevers om de aandacht van de kijkers te trekken voor meer dan een paar minuten en om een directe relatie met het publiek te onderhouden.

  In het licht van de wijdverbreide discussie over de toekomst van nieuws-video, wil het regionieuws online platform d.m.v. een nieuw online platform onderzoek doen naar opkomende consumptiepatronen en de online videostrategieën van toonaangevende online nieuwsorganisaties, omroepen en uitgevers.

  Het regionieuws online platform is met name geïnteresseerd in de feiten, uitkomsten, resultaten, mogelijkheden en uitdagingen.

  Waarmee zij in de toekomst worden geconfronteerd in de productie, toekomst en het te gelde maken van online nieuwsberichten-video’s op eigen websites.

  .

  Nieuwsberichten & Adverteren 

  Op het regionieuws online platform vindt men een uitgebreid scala aan mogelijkheden om d.m.v. crossmedia en newmedia modules veel meer bereik en resultaten te behalen. Het is een aparte online interface platform binnen het regionieuws online platform concept, die je in staat stelt om je te plaatsen, nieuwsbericht, informatie en advertentie tot in detail vorm te geven op een bijzondere manier.

  .

  Het verschil tussen een bericht promoten en adverteren

  Het belangrijkste verschil voor u tussen een eigen bericht plaatsen, promoten of adverteren op het regionieuws online platform of bij overige aanbieders, is de hoeveelheid tijd die het je kost om een betaald bericht op bijvoorbeeld, Facebook, Youtube, Social Media of uw eigen website te vertonen, naast de hoge kosten, slecht regionaal bereik, vele verplichtingen en de geringe mogelijkheden die daar tegenover staan.

  Het regionieuws online platform is een goed presterend online gespecialiseerd nieuws platform, waarmee men meer regionaal bereik, mensen, bedrijven, resultaten en te verwezenlijken doelstellingen kan bereiken (zonder dure clicks te vergaren, personeel- en hoge marketingskosten) maar gestructureerd, goed onderbouwd en gefaciliteerd, je eigen fan bas, volgers en potentiële klanten kan te vergroten, en gelijktijdig te werken aan marketing, branding en promotionele activiteiten.

  Wanner u iets te melden heeft of uw omgeving ergens van op de hoogte wenst te stellen, is het regionieuws online platform, de juiste online manier om het bericht te promoten. Wenst u specifieke doelstellingen voor uw bedrijf te realiseren dan is adverteren om het regionieuws online platform uw beste zakelijke keuze.

  .