Loading...

  RegioTV Online Radio

  ADVERTENTIE

  .

  bp-advert-leaderboard
  carfix-logo-1
  harteman (2)
  HvD-header728x90
  Mondo-Grow-Kits-logo (1)
  rd-logo
  uras-header-729x90-1
  Weis_logo

   

  .

   

  .

  .

  REGIOTV ONLINE RADIO

  .Het RegioTV Tiel – Online Radio – Platform omvat een uniek online radio, video, nieuws & informatie platform combinatie op lokaal, landelijk & wereldwijd niveau. (o.a. Area 51)

  Met o.a.: muziek, viral content, club & event nieuws, Dj’ s, nieuw talent, programmering, muziek presentaties, verschillende muzieksoorten, lanceringen en muziek, persoons, bedrijfsinformatie vanuit de muzikale sector.

  Geschikt om elk muziek project, organisatie en bedrijf dat hun info, profiel, product of online aanwezigheid op het Internet wil vergroten met behulp van de nieuwste marketingstrategie, promotie, technieken, diensten en tools van het RegioTV Tiel – Muziek Metaverse – Platform.

  Het RegioTV Tiel – Muziek Metaverse – Platform versterkt de verschillende regionale online radio, muzikale omroepen die onderscheidende regionale muziek informatie brengen door het Micro Locals team.

  RegioTV Tiel gebruikt vanaf mei 2022 een eigen uniek ontworpen Menu POS (Process Online Systeem), een RPA -Robotics Process Automation- systeem om implementaties online te vereenvoudigen.

  .

  Klik op de foto

  .

  Om al haar toekomstige interne werkzaamheden om deze te ondersteunen en te verwerken.

  Het Micro Locals project is waar regionale muziekpartners hun muzikale nieuws, muziek items, video, of informatie eenvoudig op het RegioTV Tiel – Muziek Metaverse – Platform vermelden om meer bezoekers, traffic, promotie, omzet, klanten en resultaten te vergroten.

  Het Online Radio Platform en het Menu POS systeem van RegioTV Tiel moet meer zijn dan alleen het aanbieden van muzikale nieuwsberichten, links, songs, afbeeldingen, video’s of teksten.

  Het Menu POS systeem is de belichaming van alles dat de kern is van het online nieuws- en informatie platform.

  Geïntegreerde functionaliteit en geautomatiseerde robots vormen de ruggengraat van het Menu POS systeem. En is onderdeel van de noodzaak om nieuws, muziekorganisaties, DJ’ s, nieuw muzikaal talent, clubs, dance events, muziekproducten en meer snel en eenvoudig online  te upgraden.

  .

  .

  SAMENWERKING ONLINE RADIO

  Het unieke aan het RegioTV Tiel online radio, nieuws & informatie platform is dat er een online samenwerkingsmogelijkheid wordt aangeboden tussen regionale muziekorganisaties, discotheken, organisatoren, zakelijke muziekmarkt en andere partijen door RegioTV Tiel.

  Op basis van distributie en marketing op o.a., de programma’s en op projectmatige basis worden concrete resultaten regionaal, landelijk en wereldwijd online gepromoot.

  Waarbij per regio naast o.a.; een muziekprogrammering, verschillende nieuwsberichten, lanceringen, promotie, advertorials en advertenties kunnen worden aangeboden.

  Dit betekent dat het vooral gaat om de sturing op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken regionale organisaties in het RegioTV Tiel project en de sturing van de gemeenschappelijke muzikale online activiteiten.

  Kenmerk van een online samenwerkingsorganisatie is dat het netwerk niet in formele zin bestuurd wordt.

  Het Micro Locals concept binnen het RegioTV Tiel – Online Radio – Platform vormt het middelpunt voor het aanbieden van deze overzichtelijke regionale, landelijke en wereldwijde muziekcyclus.

  .

  RegioTV Tiel –  Online Radio

  Hèt radiostation voor Rivierenlandm, Maas & Waal en Midden Nederland!

  NU BEREIKBAAR IN 680.000 HUISHOUDENS IN HEEL RIVIERENLAND & MIDDEN NEDERLAND!!

  .

  .SAMENWERKING Radio Stations

  Het RegioTV Tiel – Online Radio – Platform versterkt en zoekt samenwerking met de verschillende regionale online radio, muzikale omroepen in Rivierenland en Midden Nederland, die onderscheidende regionale radio, content en informatie brengen. Met als doelstelling om bepaalde online radio projecten, omroeporganisaties en hun programmering en info, profiel, content of online aanwezigheid op het Internet wil vergroten met behulp van de nieuwste marketingstrategie, promotie, technieken, diensten, service en tools van RegioTV Tiel.

  .WIN-WIN SITUATIE

  De samenwerking die RegioTV Tiel zoekt draait om het verenigen van mensen en omroeporganisaties met een gezamenlijk doel. Natuurlijk heeft iedere partij ervaring in zaken waar anderen geen verstand van hebben en vice versa.

  Door alle samenwerkingspartners gelijkwaardig te behandelen en hun eigen identiteit te waarborgen met dezelfde mate van beleefdheid en respect die men van RegioTV Tiel verwacht weer terug eist. Krijgt in de juiste samenwerking iedere partij de kans om in het middelpunt te staan. Het allerbelangrijkste is de benodigde discipline die nodig is om het product, lokale informatie en content op tijd en op niveau aan te leveren via je eigen service.

  Dat is de uitdaging waar we als regionale omroep in Rivierenland en Midden Nederland voor staan.

  .

   

  .

  .