CLICK OP DE FOTO

.

ONLINE  METAVERSE PLATFORM

Het Delta Media Metaverse Platform is een unieke online nieuws-, muziek-, business- en informatieplatformcombinatie op regionaal, nationaal en mondiaal niveau. Het online digitale platform versterkt de verschillende regionale publieke tv, radio, online en omroepen die onderscheidend zakelijk nieuws en regionale journalistiek brengen via het micro-lokale team.

Het unieke aan het online nieuws-, muziek-, business- & informatieplatform is dat er een online samenwerkingsmogelijkheid wordt geboden tussen regionale nieuwsorganisaties, gemeenten, politiek, zakelijke markt en andere partijen.

.

METAVERSE STRATEGISCHE DOELEN

.Op basis van distributie en marketing op o.a. de programma’s en op projectbasis concreet resultaten regionaal en nationaal online gepromoot. Per regio kunnen verschillende nieuwsberichten worden aangeboden. Dit betekent dat het vooral gaat om het sturen op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken regionale organisaties in het project en de aansturing van de gezamenlijke online activiteiten. Kenmerkend voor een online samenwerkingsorganisatie is dat het netwerk niet in formele zin wordt beheerd.

.

BETER AANBOD VAN DE OPENBARE MEDIA

Het Metaverse -micro locals- concept binnen het Delta Media Platform vormt het middelpunt voor het aanbieden van deze overzichtelijke regionale & landelijke nieuwscyclus. Het Delta Media-platform bevat alle informatie van een bepaald openbaar belang die tot nu toe voor het publiek verborgen was. Meestal gaat het om een recent gegeven, een actueel onderwerp, waar collectieve belangstelling voor bestaat.

Nieuws kan echter ook betrekking hebben op ‘informatie’ uit het verleden die niet eerder als zodanig beschikbaar is gesteld aan een brede kring van belanghebbenden.

.

DELTA MEDIA METAVERS PLATFORM 

Het Delta Media Online Platform is een uniek en exclusief regionale en landelijke business-, nieuws- en informatiebron. Waaronder: virale content, lokaal nieuws, vrije tijd, sport, eten, onroerend goed, weersvoorspelling, politiek, sociale items, fitness, website en zakelijke informatie. Geschikt voor elk project, elke organisatie en elk bedrijf dat zijn informatie, profiel, product of online aanwezigheid op internet wil vergroten gebruikmakend van de nieuwste marketingstrategie, promotie, technieken, diensten en tools van Regio Nieuws.

.